HAN BLANDER CITRON OG éN UVENTET INGREDIENS På KOMFURET: Så SKER MAGIEN

Citroner er ikke kun en fryd for smagsløgene; de er også små mirakler, når det kommer til rengøring. Dette syrlige vidunder fungerer som naturens eget "knofedt" og kan fjerne alt fra kalkaflejringer til fedtede pletter. Med sin høje koncentration af citronsyre er citronen en effektiv, men skånsom, rengøringshjælp, der kan bruges på en lang række overflader.

Og nu har endnu et smart trick set dagens lys.

Langt de fleste kan nemlig nikke genkendende til udfordringen med at rengøre en beskidt komfur, især når maden har brændt fast.

Men en YouTube-video fra Smart Fox løfter sløret for hvordan man med en genial og miljøvenlig metode til at få komfuret til at skinne som nyt.

Læs også

Hun putter 3 sølvpapirskugler i toilettet: Når du ser hvad der sker, vil du gøre det samme

Han putter citronfrø i sin banan: Når du ser, hvad der sker, vil du gøre det samme

Han putter opvasketabs i toilettet: Se nu her hvad der sker

Og det eneste, du behøver, er en citron og lidt bagepulver.

Sådan gør du

Videoen instruerer seeren i at skære en citron over og dyppe den skårne overflade i bagepulver. Denne kombination fungerer som et effektivt rengøringsmiddel, der kan fjerne selv de mest genstridige pletter. Efter at have gnubbet citronen med bagepulver på komfuret, skal man lade det sidde i 20 minutter. Derefter kan man nemt tørre det af, og komfuret vil se ud som nyt.

Og metoden er ikke kun effektiv, men også miljøvenlig.

I stedet for at bruge kemiske rengøringsmidler, der kan være skadelige for miljøet og sundheden, kan man med god samvittighed bruge denne naturlige løsning. Det er især en fordel for familier med små børn eller kæledyr, hvor man ønsker at minimere brugen af kemikalier.

Dette simple, men geniale trick viser, at man ikke behøver at ty til kemiske rengøringsmidler for at få en skinnende ren komfur.

Du kan se det smarte trick herunder:

Læs også

Hun hælder mundskyl i toilettet: 30 minutter senere kan hun ikke tro sine egne øjne

Kvinde lægger sine citroner i fryseren - så sker magien, der får danskerne til at måbe

Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske

2023-09-01T14:24:50Z dg43tfdfdgfd